Giarte Podcast

Onderbelichte zaken in de wereld van IT

Giarte Podcast

(Dutch)

Welkom op de podcast van Giarte, een reeks van gesprekken over onderbelichte zaken in de wereld van IT.

In deze wekelijkse podcast praat Marco Gianotten van Giarte met een onbezongen held; mensen met visie, niet-alledaagse meningen in de wereld van IT én de nodige zelfspot.
Giarte ontwerpt, meet, verbetert en verankert klantbeleving en waardesturing. We zijn grondlegger en aanjager van XLA als mindset, skillset en toolset.

Elke donderdag een nieuwe podcast!

Abbonneer je nu op ons Spotify kanaal.

Digital Brand Experience 2.0 (Dutch)

Digital Brand Experience 2.0 (Dutch)

In deze aflevering praat Marco Gianotten met Paul Piebinga, co-president van Mobiquity, over de impact van de voortdenderende digitale innovatie op klantrelaties. De contacten zijn kort en hoogfrequent: van commerciële aanbiedingen tot firmware updates van devices. We denken te weinig na over de effecten van al die micro-interacties op de merkbeleving. Er is te veel ruis omdat marketing nog steeds in de klassieke push-stand staat.

De toekomst van ITIL (Dutch)

De toekomst van ITIL (Dutch)

Met thought leader Mark Smalley praat Marco Gianotten in de podcast van Giarte over de toekomst van ITIL. Het debat over de relevantie van ITIL is zo oud als de weg naar Rome. Feit is dat de 'IT Infrastructure Library' wereldwijd het meest gebruikte referentiekader is voor het beheer van complexe IT-omgevingen. Dat gooi je niet zomaar weg. Hoe ziet de verbinding tussen ITIL en agile eruit?

Carrière maken als Insecure Overachiever (Dutch)

Carrière maken als Insecure Overachiever (Dutch)

In deze podcast praat ik met Artie Debidien over haar pad, haar omslag en de adviezen voor mensen die zich herkennen als insecure overachiever. Waar lange tijd overmoed de dominante karaktertrek was van topmanagers, zien we in de wereld van IT nu een generatie CEO's en CIO's die trots zijn op hun onzekerheden. Een gezonde dosis zelftwijfel zorgt dat je je eigen besluiten herijkt en denkt dat altijd beter kan.

Agnostic Agile (Dutch)

Agnostic Agile (Dutch)

Met thought leader Arie van Bennekum praat ik over de kletspraat en kronieken van agile. De oecumenische beweging naar Agnostic Agile is belangrijk voor de toekomst: alleen in co-creatie en focus op waarde kunnen we meters maken in moeilijk voorspelbare omgevingen.

Merksterk in B2B IT (Dutch)

Merksterk in B2B IT (Dutch)

Met merkendokter Jorge Labadie praat ik in de podcast van Giarte over hoe je merken bouwt en laadt in de wondere wereld van zakelijke IT. De 2020 top-5 van sterkste merken in de wereld zijn allemaal technologiebedrijven. Een sterk merk is herkenbaar én voelbaar. Ook in B2B.