Events

ITX 2023

ITX Event 2023

14 September 2023

Op 14 september 2023 organiseert Giarte het jaarlijkse ITX Event. We maken onder andere de resultaten van de IT Xperience Monitor 2022 bekend.

Donderdag 14 september 2023 organiseert Giarte het jaarlijkse ITX Event. Tijdens deze enerverende dag maken we de resultaten van de IT Xperience Monitor 2023 bekend. Maar ook trakteren wij alle deelnemers op een aantal bijzondere presentaties, inspirerende verhalen én cases uit de praktijk.

Wil je deelnemen aan het ITX Event?

Meld je vandaag nog aan

Tijdens het ITX-Event kun je dit van ons verwachten:

Omdenken in IT: Doorpakken bij de grote uitdagingen

Dit jaar gaat ons seminar over doortastend handelen om diverse problemen in IT aan te pakken. Stop met 'Paralysis by Analysis'! Analyseverlamming is het onvermogen om beslissingen te nemen door het overanalyseren en vooruitschuiven van problemen. We hebben even genoeg van de mooie vergezichten en het gedweep met digitale transformatie. Hoe accelereer je terwijl je vaststaat in de grindbak? We komen met oplossingen en verhalen waar je concreet wat aan hebt. Centraal staat één woord: omdenken.

Met omdenken gebruik je de ruwe energie van het probleem voor de oplossing. Wat zijn enkele van die omdenkuitdagingen in IT? Heb je even! Het blijvend tekort aan techtalent. De salarisontwikkelingen waardoor detacheringskosten (ook van offshore) steeds verder stijgen. Het doorgaan met systemen die ver over de houdbaarheidsdatum heen zijn. Het vasthouden aan banen in de IT die door automatisering 'bullshit jobs' worden. Het steeds complexer worden van IT-landschappen omdat we niets weggooien. De uitputtende ratrace in cybersecurity. De groeiende ecologische voetafdruk van digitale wereld op de echte wereld. Al deze problemen vergen omdenken.

We gaan de positieve confrontatie aan met sprekers en panels die laten zien dat dingen ook anders kunnen.

Resultaten ITX 2023 klanttevredenheidsonderzoek

Linda van ’t Klooster deelt de resultaten van Giarte’s jaarlijkse klanttevredenheidsbarometer van toonaangevende IT-bedrijven. Naast de resultaten, gaan zij in op relevante trends en de nieuwe generatie van zinvolle KPI’s. Wie zijn bijvoorbeeld de movers en shakers in ITX?

Volop netwerkmogelijkheden

Deelnemers zijn voornamelijk actief binnen de vraagkant van de markt. CxO’s, VP’s IT-managers, hoofden vendormanagement, en anderen geïnteresseerden bij uitbestedende organisaties zijn van harte welkom.

Maximaal 20 procent zijn genodigden uit de aanbodkant (IT-bedrijven) die op persoonlijk worden uitgenodigd. Ben je werkzaam bij een IT-bedrijf of ben je ZZP’er en wil je graag komen, neem dan contact met ons op.

Giarte verwelkomt u graag om 14:00 uur in het Spant! te Bussum. Meld je vandaag nog aan.

Register
ITX Event 2023